Ruim 230 enthousiaste, betrokken specialisten.

Onze medewerkers worden vakkundig opgeleid, en werken dus volgens gecertificeerde methodes.

Hét schoonmaakbedrijf van Friesland en omstreken, sinds 1983.

Werknemers van Post Cleaning zijn overal te vinden, van fabrieken tot kantoorpanden, van scholen en zorginstellingen tot woonhuizen.

Geen klus te groot, te klein of te gecompliceerd

Zijn bestaande technieken niet afdoende? Geen probleem! We gaan in overleg, en ontwikkelen ze zelf.

Industrie & MKB

Overal waar gewerkt wordt zijn wij te vinden. Van kantoren tot fabrieken tot winkelpanden; ontzorgen zit in ons DNA. Omdat wij ontzorgen kunt u zich focussen op uw corebusiness. Wanneer start u met ontzorgen?

Recreatie & Events

Als geen ander zijn wij bekend met de piek- en dal momenten van de recreatiesector. Hierin profileren wij ons als schoonmaakbedrijf dat onopvallend te werk gaat, maar zichtbaar resultaat levert.

Onderwijs

Wij weten als geen ander dat een onderwijsgebouw een grote diversiteit aan gebruikers heeft. Verschillende gebruikers brengen verschillende soorten schoonmaakbehoeftes met zich mee. Wij signaleren deze graag voor u om deze vervolgens in praktijk te brengen met de juiste middelen en kennis.

Klusjesman

U kent ze wel: van die klusjes waar u geen tijd voor heeft, maar die te klein zijn om een aannemer voor in te huren. Van interne verhuizingen tot kleine reparaties, van facilitaire taken tot anti-spinbehandeling: wij fixen het voor u!

“Al meer dan 15 jaar zorgt Post Cleaning voor schone, opgeruimde werkplekken voor zowel ons kantoor- als productiepersoneel.  De werkzaamheden die zijn afgesproken worden altijd netjes uitgevoerd.”

De Vries TrappenHeerenveen

“Post Cleaning is een schoonmaakbedrijf dat al jaren bij ons schoonmaakt en dit bevalt uitstekend. Ze zijn makkelijk benaderbaar, lossen problemen goed en snel op en denken mee in oplossingen.”

Kijlstra Ambulancezorg en PersonenvervoerDrachten

Werken bij Post Cleaning

Werken bij Post Cleaning betekent afwisselend werk met fantastische collega’s. Je komt de meest diverse panden tegen, elk met zijn eigen schoonmaakuitdaging. Dat vraagt om een groot verantwoordelijkheidsgevoel en veel zelfstandigheid, maar het brengt ook een hoop werkplezier met zich mee – en bovendien een aantrekkelijk marktconform salaris. Benieuwd of een carrière bij Post Cleaning iets voor jou is? De koffie staat altijd voor je klaar. Kijk snel bij onze vacatures.

Bekijk onze vacatures

Heeft u een cleaning-uitdaging of wilt u meer informatie?

Neem gerust contact op, we gaan graag met u in gesprek.

VCA*-gecertificeerd:
Gediplomeerde werknemers:
MVO-verantwoordelijk:
Keurmerk Schoon: