Schoonmaak­onderhoud

Geen gebouw en opdrachtgever zijn hetzelfde en daarom leveren wij maatwerk. Een schoon gebouw en ontzorging op het gebied van schoonmaak.

Industrieel reinigen

Industrieel reinigen is maatwerk, maar één onderdeel is overal gelijk: uw productieproces mag hier geen hinder van ondervinden.

Glasbewassing

Onze glazenwassers zijn in het bezit van een diploma SVS Vakman Glazenwassen. Zij zijn gecertificeerd en kennen de regelgeving omtrent glasbewassing.

Gevelreiniging

Juiste gevelreiniging verlangt een gedegen kennis van de ondergronden, het type vervuiling en de verschillende reinigingstechnieken.

Vloeronderhoud

Post Cleaning zorgt voor periodieke behandelingen van verschillende typen vloeren. Vloeren worden doorgaans intensief gebruikt.

Zonnepanelen

Zonnepanelen dienen zorgvuldig behandeld te worden. Post Cleaning heeft hierin de benodigde ervaring en middelen om dit voor u te verzorgen.

Impregneren

Impregneren van de gevel verlengt de levensduur van uw woning of bedrijfspand aanzienlijk. Vaak gaat impregneren samen met softstralen en voegen.

Bouw­schoonmaak

Onze VCA-gecertificeerde medewerkers zorgen met een tussentijdse schoonmaak voor een opgeruimde, schone en daardoor veilige werkplek.

Gevelonderhoud

Een goed onderhouden gevel heeft een langere levensduur. Expertise op het gebied van gevelonderhoud draagt hieraan bij.

Rioolservice en reiniging

Riool ontstoppen? Post Cleaning is uw specialist voor het ontstoppen, reinigen, inspecteren en lokaliseren van riolering, afvoer, leidingen, vetafscheiders en septic tanks.

Calamiteiten­service

Een calamiteit vraagt om directe actie om eventuele vervolgschade zoveel mogelijk te beperken. Wij staan 7 dagen per week, 24 uur per dag paraat om u te helpen.

“Al meer dan 15 jaar zorgt Post Cleaning voor schone, opgeruimde werkplekken voor zowel ons kantoor- als productiepersoneel.  De werkzaamheden die zijn afgesproken worden altijd netjes uitgevoerd.”

De Vries TrappenHeerenveen

“Post Cleaning is een schoonmaakbedrijf dat al jaren bij ons schoonmaakt en dit bevalt uitstekend. Ze zijn makkelijk benaderbaar, lossen problemen goed en snel op en denken mee in oplossingen.”

Kijlstra Ambulancezorg en PersonenvervoerDrachten

Heeft u een cleaning-uitdaging of wilt u meer informatie?

Neem gerust contact op, we gaan graag met u in gesprek.

VCA*-gecertificeerd:
Gediplomeerde werknemers:
MVO-verantwoordelijk:
Keurmerk Schoon: